Over ons

Bij een reorganisatie van het landelijk opererend bedrijf BAM, die eind 2015 werd doorgevoerd, werden de activiteiten voor de gemeentes en waterschappen afgestoten.

Dat hield in, dat de activiteiten van de in Susteren gevestigde afdeling pompen, na 20 jaar moesten worden beëindigd. De activiteiten welke werden beëindigd waren het leveren, plaatsen en onderhouden van rioolgemalen , en het plaatsen, monitoren en uitlezen van overstort tellers en alle bijbehorende randzaken. Om haar zorgplicht naar de klanten toe, zo goed mogelijk invulling te geven, is er gezocht naar de best mogelijk oplossing.

De heer Ron Tomesen heeft een nieuw bedrijf opgericht, MTT Zuid en de afgestoten activiteiten van de BAM overgenomen. Met hem heeft zijn collega de heer Wil van Mulken ook een nieuw bedrijf opgericht met de naam Pomp-Service.nl. Om de best mogelijk start te geven ondersteunt de BAM het initiatief van ons volledig. Daarnaast blijft door het oprichten van MTT Zuid en Pomp-Service.nl een stuk werkgelegenheid en kennis van monitoring en pompen in onze regio behouden.

We zitten dan ook in één pand om onze krachten samen te bundelen om de klant van dienst te zijn.

Contactinformatie

Telefoon: +31 (0) 6 23011948
Email: rontomesen@mttzuid.nl

Bezoekadres: Keerend 45,
6171 VS Stein

Bedrijfsinformatie

KvK no.: 65672356
BTW no.: NL 0011.36798.B63